EnglishTurkish

DİJİTAL MEDYA VE DOKÜMANTASYON OFİSİ

Hakkımızda:

• Üniversitenin ve Koordinatörlüğün internet sitelerinin tasarımını, işletilmesini ve yönetilmesini sağlar.
  • Üniversitenin akademik ve idari birimlerine, internet sitelerinin tasarımı ve yönetimi konusunda danışmanlık yapar.
  • Üniversitenin internet sitesi başta olmak üzere tüm akademik ve idari birimlerdeki sitelerin koordinatörlükçe belirlenen iletişim modeline uygun şekilde yürütülmesini ve dijital ortamda kurumsal bütünlüğün korunmasını sağlar.
  • Üniversitenin sosyal medya hesaplarını yönetir.
  • Dijital ortamda ihtiyaç duyulan tüm içerikleri üretir.
  • Üniversitenin dijital ortamlardaki faaliyetlerinin etkinliğini artırır, kurumsal itibar ve imajını güçlendirecek projeler geliştirir.
  • Üniversitenin faaliyetlerinin görsel, işitsel, yazılı ve dijital medya ortamlarında doğru şekilde yer almasını sağlar.
  • Medya ortamlarının özelliklerini göz önünde bulundurarak, Üniversitenin bilimsel birikimini ve potansiyelini ortaya çıkartacak kaliteli içerikleri hazırlar ve bunların ilgili medya ortamında yayımlanmasını sağlar.
  • Üniversitenin kurumsal kimlik kılavuzunu hazırlar, günceller ve geliştirir.
  • Üniversite logolu farklı ürün tasarımları yapar.
  • Üniversiteye ilişkin fotoğraf ve görüntü arşivi oluşturur.
  • Üniversite dergisinin mizanpaj ve grafik tasarımlarını yaparak baskıya hazırlar.
  • Üniversite akademik ve idari birimleri ile öğrenci kulüplerinin tasarım ve baskı taleplerini karşılar ve gerekli durumlarda hizmet alımını sağlar.
  • Rektörlük birimi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin davetiyelerinin basım, zarflama-etiketleme-postalama ve dağıtım süreçlerini yürütür.
  • Koordinatörlük faaliyetlerinde kullanılacak malzemelerin demirbaş listelerini tutar ve koordinatörlük faaliyetlerinde kullanılacak malzemelerin ihtiyaç dahilinde teslim edilmesi için rezervasyon tabloları oluşturur.
  • Baskıda kullanılan demirbaş ve sarf malzemelerini korur, uygun kullanımını sağlar ve gerekli görülen makine ve teçhizatın satın alınmasının talebini yapar.

Personel:

• Muammer AKGÜL (Birim Sorumlusu)
  • Dr. Öğr. Üyesi Zehra DURSUN
  • Öğr. Gör. Berkin DAĞLI
  • Öğr. Gör. Dr. İhsan GÜLÜŞ
  • Öğr. Gör. Volkan ATAR
  • Öğr. Gör. Mesut Çağrı YILMAZ
  • Arş. Gör. Emine Tuba ERDOĞAN
  • Öğr. Gör. Erman KÖSE
  • Mühendis Muhittin GENÇ
  • Meryem DAVARCI

İletişim: