Emekli Albay, Araştırmacı Yazar Atilla Güler Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ekran Resmi 2021-12-27 10.22.32

Üniversitemiz 15. yıl etkinlik kapsamında Atatürk İlke ve Inklap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi  tarafından hazırlanılan  “Kafkasya’da İslam Ordusu” adlı konferansta konuşmacı olarak Üniversitemize gelen Emekli Albay Araştırmacı Yazar Atilla  Güler, Rektörümüz  Prof. Dr. Akın Levent’i  makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürü Doç. Dr. Yusuf Ziya Keskin’in de hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz,  Sayın Atilla Güler ile beraber 3. Ordu Komutanı Korg. Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı  Tümg. Davut Alâ,  3. Ordu Hareket Kurmay Yarbaşkanı Tuğg. İsmail Hakkı Köseali’yi  makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, misafirleri ile bir müddet sohbet ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.