Rektörümüz 2022 TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri Töreni’ne Katıldı

4e321fd6-775b-4f82-8fb8-c9f20e97fc0b.jpg

Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanları (TÜBA-GEBİP) ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversite rektörleri, TÜBA Üyeleri ve ödül almaya hak kazanan bilim insanları katıldı.

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin en saygın bilim ödülleri töreni olan TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri Töreni münasebetiyle bilim insanlarını ve davetlileri  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çığır açıcı çalışmalarından ötürü ödül almaya hak kazanan bilim insanlarını tebrik etti.