Rektörümüzden Erzincan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

91f8257f-108b-4574-b5c0-1490457b00e8.jpg-2

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,   Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, başta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya olmak üzere tüm Erzincanlı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun da katıldığı ziyarette Erzincanlı gazeteciler de hazır bulundu.

Gazetecilerin önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Rektörümüz, cemiyet ile Üniversitenin her zaman işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, protokol ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören basının her zaman değerli ve kıymetli olduğunu dile getirdi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yalçınkaya ve basın mensupları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini iletti.