Üniversitemiz Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları Sona Erdi

Ekran Resmi 2022-05-27 12.38.07

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 16. Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen voleybol, halı saha, futbol ve masa tenisi  (öğrenci-personel) müsabakaları sona erdi.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı müsabakalarda öğrencilerimiz  kadınlar voleybol karılaşmasında Eğitim Fakültesi birinci olurken Spor Bilimleri Fakültesi ikinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi üçüncü oldu.

Personel voleybol karşılaşmasında ise Eğitim Fakültesi birinci olurken, üzümlü MYO ikinci oldu. Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı ile Mühendislik Fakültesi ise üçüncülüğü paylaştı.

Öğrenci erkek voleybol karşılaşmasını Spor bilimleri Fakültesi birinci, Refahiye MYO ise ikinci olarak tamamladı.

Personel halı saha maçında ise Eğitim Fakültesi Birinciliği elde ederken, Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı ikincilik elde etti.

Personel masa tenisi müsabakalarında Üniversitemiz Öğr. Gör. Kerim Kılıç birinci olurken, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Köksal ikinci oldu.

Bahr şenliği spor müsabakalarında son yapılan futbol kupa maçında Spor Bilimleri Fakültesi birinciliği alırken, Mühendislik Fakültesi ise ikicilik elde etti.   Karşılaşma galibi olan Spor Bilimleri Fakültesine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent kupalarını teslim etti.

Takımların hepsini kutlayan Rektör Levent, bahar şenlikleri kapsamında gerçekleşen spor müsabakalarında voleybol ve halı saha futbol takımlarımız centilmenlik içerisinde ve izleyenlere çok keyif veren karşılaşmalarda mücadele ettiler. Her bir takımımızı ve galip gelen takımları tebrik ediyorum. Bahar Şenliklerimizin organize edilmesinde emeği geçen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza ve emeği geçen tüm personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.