Üniversitemiz Crossminton Takımı Sporcularından Türkiye Üniversiteler Crossminton Ferdi Müsabakalarında Büyük Başarı

Ekran Resmi 2022-05-27 12.42.38

23-25 Mayıs 2022 tarihlerinde Manisa’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Crossminton Ferdi Müsabakalarında Üniversitemiz Crossminton Takımı sporcuları 16 madalyanın 10’unu kazanarak çok büyük bir başarıya imza attılar.

Müsabakalara katılan sporcularımızdan tek erkekler kategorisinde Selçuk Tan birinci, Furkan Güleç ikinci ve Faruk Mehmet Yılmaz ise üçüncü oldu. Tek kızlar kategorisinde ise Zehra Erdem birincilik, Yasemen Bektaş ise ikincilik kazandı. Karışık çiftler kategorisinde Mert Tunç O ve Yasemen Bektaş birincilik, Furkan Güleç ikincilik, Selçuk Tan ve Zehra Erdem üçüncülük elde etti.

Konu hakkında açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “Üniversitemizin adının daha fazla duyulmasına ve değerinin artmasına katkı sağlayan bu büyük başarıda emeği geçen öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Anıl Türkeli’yi ve tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.