Üniversitemiz Öğrencisi Feyzanur Azizoğlu’ndan Uluslararası Dünya Kickboks Şampiyonasında Büyük Başarı

Ekran Resmi 2022-05-27 12.41.39

Üniversitemiz öğrencisi Feyzanur Azizoğlu, Uluslararası Dünya Kickboks Şampiyonasında büyük başarı elde etti.

Yedinci (7.) Uluslararası Dünya Kickboks şampiyonası 11-25 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 52 ülkeden 3200 sporcu katıldı.

Şampiyonaya Üniversitemizi temsilen katılan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Feyzanur Azizoğlu, büyük bayanlar 56 kiloda lowkick dünya 3.sü olarak önemli bir başarı elde etti. Konu hakkında bir açıklama yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, “öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi.